RenseCentralen

Danmarks bedste Online Renseri, Vaskeri & Skrædderservice

Vi er blandt Danmark mest miljøvenlige renserier. Det skyldes hovedsagelig vores klorfrie renseproces. Derudover er vores produkter miljø- og allergivenlige samt svanemærket.

1 - Nem og hurtig oprettelse

Opret en bruger, så du nemt kan bestille en afhentning/levering lige til døren.

2 - Afhentning

Når du har lavet en ordre, kommer vores chauffør og afhenter tøjet på aftalte tid og sted. Tøjet fragtes til vores miljøvenlige facilitet og behandles i henhold til tøjets anvisning.

3 - Levering

Lige så snart dit tøj er rent og klar, leverer vores chauffør det tilbage til dig efter aftale.

Services

Vi tilbyder Rens & Vask af alle typer tekstiler

Vådrens (W)
Vi anvender renseribranchens nyeste og mest miljøvenlige metode til rensning af dit tøj. Nemlig Eco-WetClean, som er den nyeste trend inden for rens og vask.
Skjortevask
Skjorteservice er et vores mange kerneområder. Med de bedste maskiner og de dygtigste og mest erfarne medarbejdere på området garanterer vi absolut topkvalitet.
Vasketøj
Vi laver vaskeordninger for både private og erhvervskunder.
Bryllups- & Selskabskjoler
Det kan næsten altid betale sig at rense sin brudekjole efter brug. Enten fordi du ønsker at gemme den til evigt minde om en storslået dag, eller hvis en anden på et tidspunkt skal stråle i den igen.
Skrædder Service
Vi har professionelle skræddere, der udfører alle opgaver til yderste perfektion. Det gælder alt lige fra oplægning til lynlåsskift af alle slags tekstiler.
Læder & Skind
Vi tilbyder også rens af skind- og lædertekstiler. Vi har det nødvendige kendskab og årelang ekspertise, som tilsammen giver de gode resultater.

Firmaaftaler

Vil du give dine medarbejdere en bonus, som letter deres hverdag, så de har mere tid og fokus på arbejdet, tilbyder vi også firmaaftaler.

Vi laver eksklusive aftaler med både små og store virksomheder, hvor vi kommer ud og henter rense-/vasketøjet på jeres arbejdsplads helt uden beregning. Når tøjet er behandlet, leverer vi det retur til samme adresse. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi tilpasser glædeligt vores service specifikt til jeres behov.

Læs mere

Om RenseCentralen

Hvorfor skal du vælge RenseCentralen?

RenseCentralen har Danmarks bedste online renseri- og vaskeriservice. Vi giver dig den nemmeste måde til at få renset og/eller vasket dit tøj på. Vi afhenter og leverer dit tøj retur helt uden ekstra beregning. Dermed bliver vi dit meget praktiske og tidsbesparende, lokale renseri.

Vi har miljøet og kundens helbred i centrum. Derfor anvender vi renseribranchens nyeste og mest miljøvenlige metode til rensning. Eco-WetClean, på dansk vådrens, er en ny generation inden for rens, som er den mest skånsomme for tøjet, kroppen og miljøet. Denne form for rensning er både klorfri og uden skadelig kemikalie. I en vådrens er alt biologisk nedbrydeligt.

RenseCentralen ejer de bedste maskiner på markedet, og vores medarbejdere er faglærte med mere end 15 år i branchen. Vi har kendskab til alle slags stoffer og tekstiler samt hvordan de skal behandles, så de fastholder deres glans og tilmed bevarer en lang levetid.